functional screening, sportkinetics, kinesitherapie, sportscreening, kinesitherapie, kinesist, sportkinesitherapeut, manuele therapie, oefentherapie

Kinesitherapie Mechelen

Manueel therapeut, sportkinesist| Sportkinesitherapeut Mechelen
functional screening | Sportkinetics, kinesitherapie, sportscreening, kinesitherapie, kinesist, sportkinesitherapeut, manuele therapie, oefentherapie

Hoewel de kinesitherapeuten extra bijgeschoold zijn in de manuele therapie en sportkinesitherapie ligt onze focus voornamelijk op oefentherapie. Het grote voordeel van een actieve revalidatie zijn de effecten op lange termijn. Omdat u niet afhankelijk wordt van uw therapeut en uw lichaam zich aanpast, zorgen wij voor een zo klein mogelijke kans op herval. 

functional screening, sportkinetics, kinesitherapie, sportscreening, kinesitherapie, kinesist, sportkinesitherapeut, manuele therapie, oefentherapie

De kinesitherapeuten en sportkinesitherapeuten bij Sportkinetics zijn gespecialiseerd in het aanpakken van complexe blessures. De oorzaak van de pijn kan dieper liggen dan u zelf denkt. Het is onze missie deze oorzaak te vinden en deze aan te pakken.

Zo leert u ook uw eigen lichaam beter kennen. 

Ook na een orthopedische operatie is Sportkinetics voor u de ideale plaats om te revalideren. In ons centrum helpen wij u van A tot Z. Van het leren stappen met krukken tot het hervatten van dagelijkse activiteiten of sporten. Omwille van de langere sessies gaan wij ook voor het sneller herwinnen van uw functies en een uiteindelijk sneller herstel

 

Er worden opnieuw behandelingen uitgevoerd in ons centrum in Mechelen.

Dit uiteraard onder strikte voorwaarden zodat alles vlot en volkomen veilig verloopt:

Hygiënemaatregelen:

  • Verplicht ontsmetten van handen bij het binnenkomen en buitengaan. Alcoholgel is voorzien.

  • Handen wassen voor en na de oefensessie.

  • Materiaal en tafels worden steeds voor en na uw sessie ontsmet.

 

Veiligheidsmaatregelen:

  • Therapeuten dragen mondmaskers.

  • U krijgt steeds voldoende ruimte zodat er geen contact is met derden.

  • Het dragen van een mondmasker in de behandelruimtes is verplicht. Indien u over geen masker beschikt, kan u er één verkrijgen bij uw therapeut. In de oefenzaal mag het mondmasker af. 

  • Kom het centrum pas binnen op het afgesproken uur.

  • Max 2 personen per kleedkamer.

  • Voelt u of een gezinslid zich niet goed? Gelieve dan thuis te blijven; wij helpen u graag verder via een teleconsult.

Teleconsults 

Tijdens de Covid-19 crisis doen we onze kinesitherapiesessies ook online voor wie graag fysiek contact nog zoveel mogelijk wil vermijden. Wij gebruiken hiervoor de applicatie ZOOM, deze is gratis te verkrijgen via de website https://zoom.us/ of in de Goole Play Store of App Store. We raden aan om deze app te installeren op uw laptop en deze te positioneren op een plaats waar u ruimte heeft om te oefenen.

Een online sessie duurt 45 tot 60 min. De kostprijs bedraagt 40 euro, met een doktersvoorschrift krijgt u een volledige terugbetaling van de mutualiteit. 

U kan een afspraak maken via mail of door uw therapeut te contacteren. Op het uur van uw afspraak wordt u opgebeld door uw kinesitherapeut en zal de sessie via Zoom opgestart worden. 

foto te nemen Axel.jpg
foto te nemen stijn teleconsult.jpg

Teleconsults

triangle_edited.png