top of page
1640614870_tmp_DSCF2595.jpg

Oefentherapie in Mechelen

Bij Sportkinetics streven wij via oefentherapie naar een zo compleet mogelijke revalidatie met zo weinig mogelijk kans op herval. Complexe blessures oplossen door hun onderliggende oorzaken aan te pakken, dat is onze missie. Spieren en gewrichten versterken via gerichte oefentherapie, behoort standaard tot een sessie kinesitherapie in ons revalidatiecentrum te Mechelen. Leer uw lichaam beter kennen en geniet opnieuw pijnvrij van het leven.

Maak een afspraak bij onze professionals!

Verbetering prestaties

Trainingsplan op maat

Duurzaam herstel

functional screening

De focus ligt op oefentherapie bij Sportkinetics

 

Oefentherapie staat centraal in de aanpak van de kinesitherapeuten bij Sportkinetics Mechelen, deze oefentherapie heeft tal van voordelen. Via een actieve revalidatie gaan we voor blijvende positieve effecten en denken we ook aan de lange termijn. We streven naar een balans in het lichaam om de kans op herval zo klein mogelijk te houden. Van langzaam leren wandelen met krukken tot opnieuw sprinten op de piste of voetbalveld. We zien elke blessure als een opportuniteit om uw lichaam sterker te maken dan voordien. 

functional screening, sportscreening, kinesitherapie, kinesist, sportkinesitherapeut
IMG_0155-min.jpg
IMG_0101.jpg

Contacteer ons voor meer informatie over oefentherapie

 

Voor oefentherapie met het beste resultaat moet u bij Sportkinetics in Mechelen zijn. Wilt u graag meer weten over ons vak? Vul het online contactformulier in, bel naar het nummer +32468459030 of stuur een e-mail naar mechelen@sportkinetics.be. Natuurlijk kunt u ook meteen online een afspraak vastleggen.

bottom of page