top of page

Personal training

IMG_1526.jpg

Sport performance trainingen

Sport performance formulier

Ook zonder blessure bent u bij Sportkinetics aan het juiste adres. Onze personal trainer en sport performance coach Thomas De Ley helpt u om uw fysieke fitheid te verbeteren en/of u te laten excelleren in uw sport. Door middel van personal training sessies welke rekening houden met uw competitie- en/of werkkalender, uw voorgeschiedenis van blessures en uw werkpunten, welke worden bepaald door onze personal training screening, zorgen wij voor een verbetering van uw fysieke fitheid in functie van uw sport en/of doelstellingen.

Ook na uw revalidatie bieden wij sport performance trainingen aan zodat u met een gerust hart kan blijven verbeteren in uw sport met zo weinig mogelijk kans op blessures.

Ook indien u minder bezig bent met sportieve doelen, maar eerder efficiënt vetmassa wil verliezen en/of aan spiermassa winnen, dan bent u bij onze personal trainer in Mechelen aan het juiste adres. Onze personal trainer en sport performance coach Thomas volgt uw progressie nauwgezet op via een lichaamsanalyse. We meten uw vetpercentage, spiermassa, viscerale vetwaarde, spierverdeling, metabolische leeftijd, enz. Indien gewenst zal Thomas u ook qua voeding en dieet begeleiden tijdens uw personal training sessies zodat u nog sneller uw doelen kan bereiken.

Personal training in Mechelen

Fitness screening

Indien u zich kan vinden in 1 van onderstaande formules dan bent u bij Sportkinetics aan het juiste adres voor uw personal training sessies en/of sport performance sessies.

Stay active:

U heeft in het verleden blessures en/of pijn doorgemaakt, bent hier nu van af en wil dit graag zo houden.

De focus ligt op blessurepreventie, pijnvrij blijven bewegen en de belastbaarheid van het lichaam verhogen.

 

Get in shape:

U wil uw fysieke fitheid en/of fysieke uitstraling verbeteren.

De focus ligt op vetmassa verliezen, spiermassa opbouwen, uw levensstijl activeren, uw voedingsschema optimaliseren en streven naar mooie resultaten in uw sport en op de weegschaal voor de lange termijn.

 

Improve performance:

U wil fysiek excelleren in uw sport of beroep.

De focus ligt op prestatieverbetering in functie van uw sport of beroep om zo uw sportieve of professionele doelen na te streven. Verder wordt er nog veel aandacht besteed aan pijnvrij kunnen blijven sporten.

Onze personal training trajecten:

Onze personal trainer zal met u tijdens een uitgebreid intake gesprek en screening bekijken wat voor doelen gesteld kunnen worden en stelt dan samen met u een traject op om deze te behalen.

 

Ons doel bij personal training is om duurzame resultaten te boeken. Daarom bieden wij enkel personal training trajecten aan van ongeveer 12 weken

 

Wij combineren deze trajecten graag met gepersonaliseerd voedingsadvies gedurende deze 12 weken zodat u het maximale resultaat uit uw personal training sessies kan halen en een voedingspatroon ontwikkelt dat hoort bij een gezonde en sportieve levensstijl.

De tarieven van deze trajecten zijn:

FIT : 12 sessies (1 x per week) aan 65 euro per sessie (ipv 70 euro) en voedingsadvies aan 80 euro (ipv 180 euro).

FIT+: 24 sessies (2 x per week) aan 62,5 euro per sessie en voedingsadvies aan 60 euro.

PERFORMANCE: 36 sessies (3 x per week) aan 60 euro per sessie en voedingsadvies aan 40 euro.

Het is zeker mogelijk om een intake sessie + eerste personal training sessie als proef te nemen voor u besluit om voor een 12 weken traject te gaan.

Wenst u graag een beter beeld van Thomas zijn personal training sessies dan kan u een kijkje nemen op zijn sociale media:

  • Instagram
Interesse om uw traject bij onze personal trainer te starten, maar heeft u nog vragen?

Bedankt voor de inzending! Wij contacteren u zo spoedig mogelijk.

bottom of page