top of page

Personal training en sport performance

IMG_1526.jpg

Sport performance

Ook zonder blessure bent u bij Sportkinetics aan het juiste adres. Onze personal trainer en sport performance coach Thomas De Ley helpt u om uw fysieke fitheid te verbeteren en/of u te laten excelleren in uw sport. Door middel van personal training sessies welke rekening houden met uw competitie- en/of werkkalender, uw voorgeschiedenis van blessures en uw werkpunten, welke worden bepaald door onze personal training screening, zorgen wij voor een verbetering van uw fysieke fitheid in functie van uw sport en/of doelstellingen.

Ook indien u minder bezig bent met sportieve doelen, maar eerder efficiënt vetmassa wil verliezen en/of aan spiermassa winnen bent u bij onze personal trainer in Mechelen aan het juiste adres. Onze personal trainer en sport performance coach Thomas volgt uw progressie nauwgezet op via een lichaamsanalyse. We meten uw vetpercentage, spiermassa, viscerale vetwaarde, spierverdeling, metabolische leeftijd, enz. Indien gewenst zal Thomas u ook qua voeding en dieet begeleiden tijdens uw personal training sessies zodat u nog sneller uw doelen kan bereiken.

Personal training in Mechelen

Fitness screening

Sport performance formulier

Indien 1 van deze formules voor u van toepassing is dan bent u bij Sportkinetics aan het juiste adres voor uw personal training in Mechelen.

Stay active:

U heeft in het verleden blessures en/of pijn doorgemaakt, bent hier nu van af en wil dit graag zo houden.

De focus ligt op blessurepreventie, pijnvrij blijven bewegen en de belastbaarheid van het lichaam verhogen.

 

Get in shape:

U wil uw fysieke fitheid en/of fysieke uitstraling verbeteren.

De focus ligt op vetmassa verliezen, spiermassa opbouwen, uw levensstijl activeren, uw voedingsschema optimaliseren en streven naar mooie resultaten in uw sport en op de weegschaal voor de lange termijn.

 

Improve performance:

U wil fysiek excelleren in uw sport of beroep.

De focus ligt op prestatieverbetering in functie van uw sport of beroep om zo uw sportieve of professionele doelen na te streven. Verder wordt er nog veel aandacht besteed aan pijnvrij kunnen blijven sporten.

Onze personal trainer zal met u tijdens het uitgebreide intake gesprek en screening bekijken wat voor doelen gesteld kunnen worden en stelt dan samen met u een traject op om deze te behalen.

Een traject bestaat uit 10 sessies inclusief de screening en eventuele optimalisatie in het voedingsschema. De prijs hiervoor bedraagt 650 euro.

Indien u dit graag eerst uitprobeert voor in te stappen in een traject kan u prima starten met de eerste 2 sessies inclusief screening en daarna bepalen of u wil verder gaan met de andere 8 sessies.

  • Instagram

Wenst u graag een beter beeld van Thomas zijn personal training sessies dan kan u een kijkje nemen op zijn sociale media:

Interesse om uw traject bij onze personal trainer te starten, of heeft u nog vragen?

Bedankt voor de inzending! Wij contacteren u zo spoedig mogelijk.

bottom of page