3D motion capture, simi aktysis 3D, sport screening, bewegingsanalyse, sportkinesitherapie.

Personal training in Mechelen

Bent u op zoek naar experts in personal training in de buurt van Mechelen? Zoek niet verder en vertrouw op het team van Sportkinetics. Dankzij onze passie voor het vak en jarenlange ervaring bieden wij sport performance training en sportcoaching op maat aan, gewoonweg binnen de muren van ons centrum in Mechelen. Onze sporttrainingen en sportbegeleiding in Mechelen leggen de focus op uw eigen sportieve competenties, voorgeschiedenis op het vlak van blessures en uw toekomstige doelen. Reken op onze personal sportcoach om uw prestaties optimaal te verbeteren dankzij sportbegeleiding in Mechelen!

Maak een afspraak bij onze professionals!

Verbetering prestaties

Trainingsplan op maat

Blessurepreventie

 

Zo werkt personal training in ons centrum te Mechelen

 

De gedreven personal sportcoach van Sportkinetics, hét centrum voor sport performance training die u zoekt, streven dag na dag naar een persoonlijke aanpak met resultaten op de korte én lange termijn. Eerst en vooral wordt er bij onze sportbegeleiding in Mechelen gekeken naar welke sport u precies uitoefent. Bent u een hardloper of teamsporter? Of bent u regelmatig terug te vinden op een racefiets? Voor persoonlijke sportbegeleiding in ons centrum in Mechelen is iedereen welkom. Tijdens de personal sportcoaching in Mechelen kijken we naar onderstaande zaken:

 • Flexibiliteit

 • Stabiliteit

 • Reactievermogen

 • Sprongvermogen

 • Uithoudingsvermogen

 • Snelheid

Qua lichamelijke eigenschappen kijken we tijdens sportbegeleiding in Mechelen naar bijvoorbeeld:

 • Vetpercentage

 • Spiermassa

 • Viscerale vetwaarde

 • Spierverdeling

 • Metabolische leeftijd

U leest het zelf: onze experts in personal coaching uit Mechelen gaan tot het uiterste om u zo goed mogelijk verder te helpen en uw fysieke prestaties echt te verbeteren. Personal sportcoaching en sporttrainingen zijn niet de enige expertise van ons team in Mechelen. Ook voor een professionele bikefitting of revalidatie na een blessure kunt u bij ons terecht. Sport performance training behoort daarnaast ook tot onze specialisaties.

 

Ontdek zelf de voordelen van onze personal sportcoaching in Mechelen

 

Dankzij onze personal training en coaching in Mechelen weet u perfect hoe u bepaalde spiergroepen activeert of net herstelt. Enkel zo voorkomen we pijn en blessures na een prestatie. Bepaal het tempo van de sport performance training zelf en zet de kennis van onze personal sportcoach om in de praktijk. Om de acht weken bekijken we uw vooruitgang en passen we uw trainingsprogramma aan, indien nodig. Ontdek zelf de sporttrainingen en de screenings van Sportkinetics in Mechelen.

Afbeelding sporter.png

Contacteer onze personal sportcoach

 

Leg meteen online een afspraak vast of neem contact met ons op bij vragen omtrent onze sport performance training. Stuur een e-mail naar mechelen@sportkinetics.be, bel naar het nummer +32468459030 of laat uw gegevens achter via het handige online contactformulier. Onze personal sportcoaches gaan aan de slag met uw sport performance training en sportbegeleiding in Mechelen of in Aalst.

functional screening, sportscreening, kinesitherapie, kinesist, sportkinesitherapeut