top of page

Pre-season trainingen in Mechelen

IMG_1526.jpg

Pre-season sport performance trainingen

Sport performance formulier

Wil je je voorbereiden op een nieuw sportseizoen, blessurevrij en op jouw topniveau? Train dan gericht en onder begeleiding. We beginnen met het in kaart brengen van je fysieke conditie, flexibiliteit, kracht en stabiliteit. Nadien bieden we een mix van indoor en outdoor sessies om specifieke jouw werkpunten aan te pakken en jou optimaal voor te bereiden op het nieuwe sportseizoen.

 

Daarnaast krijg je een voedingsanalyse voor optimale recuperatie en spieropbouw. Ook jouw lichaamssamenstelling wordt bepaald. Plan de start van jouw preseason programma best 6-8 weken voor jouw voorbereidingen met de club beginnen. Na deze periode evalueren we jouw vooruitgang en geven we een thuisoefenprogramma mee en zijn we er om jou ook tijdens het seizoen te ondersteunen.

 

De eerste sessie omvat een intake gesprek, kracht-, flexibiliteit-, en stabiliteitsonderzoek via een biomechanische screening. Je krijgt meteen ook een gepersonaliseerd oefenprogramma mee voor thuis. 

De sessies bij ons in de praktijk zijn gericht op het verbeteren van kracht, stabiliteit en flexibiliteit.

Tijdens de sessies op het voetbal-, basketbal- of tennisveld focussen we op specifieke bewegingen en situaties die je in trainingen en wedstrijden tegenkomt, met een geleidelijke opbouw naar explosievere oefeningen.

De preseason trainingen worden gegeven door kinesitherapeuten Axel en Pieter. Ze beschikken over de nodige ervaring in het begeleiden van professionele atleten zowel qua blessurepreventie als kracht en conditietraining. Hun expertise ligt bij het begeleiden atleten in het voetbal, tennis, hockey, padel en basketbal.

Onze performance coaches

Onze pre-season tarieven

 

Intake sessie (90 min) € 80

Outdoor sessie (75 - 90 min) € 52

Indoor sessie (90 - 120 min) € 52

Voedingsanalyse (60 min) € 80

De frequentie van sessies kan u zelf bepalen. Wij raden 1 indoor sessie en 1 outdoor sessie per week aan, aangevuld met 1 sessie bij u thuis.

*Gedeeltelijke terugbetaling van de mutualiteit is mogelijk wanneer u een doktersvoorschrift voor kinesitherapie heeft.

Interesse in de pre-season voorbereidingen bij Sportkinetics?

Bedankt voor de inzending! Wij contacteren u zo spoedig mogelijk.

bottom of page