Kinesitherapie, performance, kinesist Mechelen, kine, revalidatiecentrum, Sportkinetics.

Sportkinesist Mechelen

Sportkinetics Team

Axel, Louis, Ewout, Veronika en Stijn zijn een team van bedreven kinesitherapeuten die reeds ervaring hebben opgedaan in andere nationale en internationale centra, zoals Lieven Maesschalck's Move to Cure, en topsporters van het hoogste niveau geholpen hebben bij hun revalidatie en terugkeer in het professioneel circuit.

Na de master in de kinesitherapie en revalidatiewetenschappen hebben Axel, Veronika en Stijn een postgraduaat Manuele therapie gevolgd en heeft Louis de opleiding rond de spierkettingen van Busquet gevolgd.

We werken nauw samen zodat je geniet van een gecombineerde kennis en expertise. Jouw progressie wordt nauwkeurig bijgehouden.

 

Ook staan wij voor een optimale communicatie met je arts of doorverwijzer zodat wij jouw revalidatie zo vlot mogelijk kunnen laten verlopen.

Stijn Loos, kinesitherapeut | Sportkinetics Mechelen

Stijn Loos

Axel Antoine, kinesitherapeut | Sportkinetics Mechelen

Axel Antoine

Louis Ketelers, Kinesitherapeut | Sportkinetics Mechelen

Louis Ketelers

Ewout De Geeter, Kinesitherapeut | Sportkinetics Mechelen

Ewout De Geeter

20210708_155917.jpg

Veronika Haagen

Nieuw centrum

Ons centrum biedt je de beste kwaliteit. Het is een nieuwe realisatie (juni 2018) met een oppervlakte van meer dan 600 m² waar alle toestellen en diagnoseapparaten aanwezig zijn waarmee wij je de beste en efficiëntste behandeling kunnen geven.

Zowel voor topsporters als voor iedereen die actief leven en bewegen belangrijk vindt. We willen dat je revalideert in de beste omstandigheden. Naast aangepaste ruimtes voor de verschillende behandelingen of oefeningen, zijn er kleedkamers, douches en lockers voor jou.

We doen ook trainingen buiten op diverse terreinen (gras of zand) of in een zwembad wanneer dat jouw behandeling ten goede komt. We streven naar een centrum dat behoort tot de Europese top.