Kinesitherapie, performance, kinesist Mechelen, kine, revalidatiecentrum, Sportkinetics.

Sportkinesist Mechelen

Sportkinetics Team

Axel, Louis, Ewout, Veronika, Ellen en Stijn zijn een team van bedreven kinesitherapeuten die reeds ervaring hebben opgedaan in andere nationale en internationale centra, zoals Lieven Maesschalck's Move to Cure, en topsporters van het hoogste niveau geholpen hebben bij hun revalidatie en terugkeer in het professioneel circuit.

Na de master in de kinesitherapie en revalidatiewetenschappen hebben alle kinesitherapeuten zich nog verder geschoold. Axel, Veronika, Ellen en Stijn volgden een postgraduaat manuele therapie. Louis volgde een postgraduaat over de spierkettingen van Busquet en Ewout koos voor een opleiding als sportvoedingsadviseur.

We werken nauw samen zodat je geniet van een gecombineerde kennis en expertise. Jouw progressie wordt nauwkeurig bijgehouden.

 

Ook staan wij voor een optimale communicatie met je arts of doorverwijzer zodat wij jouw revalidatie zo vlot mogelijk kunnen laten verlopen.

Stijn Loos, kinesitherapeut | Sportkinetics Mechelen

Stijn Loos

Ewout De Geeter, Kinesitherapeut | Sportkinetics Mechelen

Ewout De Geeter

Axel Antoine, kinesitherapeut | Sportkinetics Mechelen

Axel Antoine

20210708_155917.jpg

Veronika Haagen

Louis Ketelers, Kinesitherapeut | Sportkinetics Mechelen

Louis Ketelers

IMG-20220810-WA0008_edited_edited_edited

Ellen Eraly

Ons centrum

Ons centrum biedt je de beste kwaliteit. Het is een nieuwe realisatie (juni 2018) met een oppervlakte van meer dan 600 m² waar alle toestellen aanwezig zijn waarmee wij je de beste en efficiëntste behandeling kunnen geven.

We willen dat je revalideert in de best mogelijke omstandigheden. Naast aangepaste ruimtes voor de verschillende behandelingen of oefeningen, zijn er kleedkamers, douches en lockers voor jou.

We doen ook trainingen buiten op diverse terreinen (gras of zand) wanneer dat jouw behandeling ten goede komt. We streven naar een centrum dat behoort tot de Europese top.

Ons team versterken?

Sportkinetics is een jonge en groeiende praktijk met een duidelijke visie. Innovatie en teamwork zijn er cruciaal om tot zo goed mogelijke resultaten te komen.

Wil jij ons team versterken?

Kijk dan zeker op onze vacaturepagina voor welke vacatures er momenteel zijn.

Voor spontane solicitaties kan u ons steeds mailen.