top of page

Sportkinetics Team

Axel, Louis, Ewout, Veronika, Ellen, Lynn, Pieter, Jonas en Stijn zijn een team van bedreven kinesitherapeuten die reeds ervaring hebben opgedaan in andere nationale en internationale centra, zoals Lieven Maesschalck's Move to Cure, Squadt en Isokinetic in Londen. Zij hebben topsporters van het hoogste niveau geholpen bij hun revalidatie en terugkeer in het professioneel circuit.

Na de master in de kinesitherapie en revalidatiewetenschappen hebben alle kinesitherapeuten zich nog verder geschoold. Axel, Veronika, Ellen, Lynn, Jonas en Stijn volgden een postgraduaat manuele therapie. Louis volgde een postgraduaat over de spierkettingen van Busquet en Ewout koos voor een opleiding als sportvoedingsadviseur.

We werken nauw samen zodat je geniet van een gecombineerde

kennis en expertise.

Uw progressie wordt nauwkeurig bijgehouden.

 

Ook staan wij voor een optimale communicatie met uw arts of doorverwijzer zodat wij uw revalidatie zo vlot mogelijk kunnen laten verlopen. Wij begeleiden en helpen u ook bij de keuze dokters-chirurgen-radiologen indien dit nodig is. 

Stijn Loos

Sport Kinetics-37.jpg

Ewout De Geeter

Sport Kinetics-19.jpg
Mechelen

Axel Antoine

Sport Kinetics-80.jpg

Veronika Haagen

Sport Kinetics-71.jpg

Ellen Eraly

Portret-013.jpg

Pieter Heremans

Portret-007.jpg

Thomas De Ley

Sport Kinetics-61.jpg

Lynn Van Impe

Sport Kinetics-33.jpg

Louis Ketelers

Aalst
IMG_20230912_154649.jpg

Jonas Beelprez

Onze centra

Onze centra in Mechelen en Aalst bieden u de beste kwaliteit. Beide zijn nieuwe realisaties (Mechelen 2018 en Aalst 2022) waar alle toestellen aanwezig zijn om u van de beste en meest efficiënte revalidatie en trainingen te voorzien.

We willen dat u revalideert in de best mogelijke omstandigheden. Naast aangepaste ruimtes voor de verschillende behandelingen of oefeningen, zijn er kleedkamers, douches en lockers voor u.

We doen ook trainingen buiten op diverse terreinen (gras of zand) wanneer dat uw behandeling ten goede komt. We streven naar een dienst- en zorgverlening dat behoort tot de Europese top.

Sport Kinetics-1.jpg

Ons team versterken?

Sportkinetics is een jonge en groeiende praktijk met een duidelijke visie. Innovatie en teamwork zijn er cruciaal om tot zo goed mogelijke resultaten te komen.

Wil jij ons team versterken?

Kijk dan zeker op onze vacaturepagina voor welke vacatures er momenteel zijn.

Voor spontane solicitaties kan u ons steeds mailen.

bottom of page