top of page

Sport Performance Coaching

IMG_1526.jpg

Performance coaching in Aalst  -  Vanaf 4 december

Sport performance formulier

Ook zonder blessure bent u bij Sportkinetics aan het juiste adres. Onze sport performance coach Jonas Beelprez in ons centrum te Aalst helpt u om uw fysieke fitheid te verbeteren en/of u te laten excelleren in uw sport. Via sport performance coaching streeft Jonas naar een verbetering van uw fysieke fitheid in functie van uw sport en/of doelstellingen.

Bent u een startende sporter die graag 5 km wilt lopen of een ervaren atleet die zich voorbereidt voor jouw volgende triatlon? Bij Sportkinetics helpen we iedereen met het behalen van zijn/haar sportieve uitdagingen.

Onze performance coach zal door middel van een uitgebreid intake-gesprek en inspanningstesten via lactaatmetingen uw niveau in kaart brengen. Samen met u zal hij een trainingsschema op maat maken, rekening houdend met uw agenda. Uw gepersonaliseerd loop-, fiets- en/of zwemschema kan u steeds raadplegen op Coachbox en kan door uw coach in de applicatie aangepast worden indien nodig.

Onze aanpak

Uw coach

Fitness screening

Jonas Beelprez is een actief zwemcoach (trainer A), triatleet en liefhebber van (trail)running. Met zowel een diploma beweging- en sportwetenschappen (KULeuven) als kinesitherapie (KULeuven) zet hij zich volledig in om het maximale uit zijn sporters te halen.

Personal Coaching formules

In Sportkinetics Aalst bieden we verschillende formules aan naargelang je doelstelling.

Scherm­afbeelding 2023-10-22 om 19.45.31.png
Interesse om te starten met sport performance coaching?

Bedankt voor de inzending! Wij contacteren u zo spoedig mogelijk.

bottom of page