functional screening, sportkinetics, kinesitherapie, sportscreening, kinesitherapie, kinesist, sportkinesitherapeut, manuele therapie, oefentherapie

Het belang van een gezond voedingspatroon wordt de laatste jaren steeds meer erkend. Dagelijks worden nieuwe voedingshypes op ons afgevuurd met als gevolg dat we door de bomen het bos niet meer zien. Ons doel is om wetenschappelijk onderbouwd advies te geven zodat u gezonde keuzes leert maken.

Voedingsadvies

Tijdens de eerste sessie zullen uw eetgewoonten en persoonlijke doelstellingen uitvoerig besproken worden en zullen we op basis van een uitgebreide lichaamsscan een idee krijgen over uw lichaamssamenstelling. Elke sessie wordt het vetpercentage, de spiermassa, metabolische leeftijd en nog veel meer gemeten via onze Tanita Pro weegschaal welke voor 97% betrouwbare data zorgt.

 

Zodat we jouw progressie nauwgezet kunnen bijhouden. Wilt u gewicht verliezen, spiermassa bijkomen, uw sportprestaties optimaliseren of wilt u gewoon leren hoe je gezonder en met meer energie in het leven kan staan? Onze voedingsadviseur kan u bij elk van deze doelen op weg helpen.

Op het einde van de eerste afspraak krijgt u ook een zelfgeschreven boek mee naar huis met daarin alle belangrijke zaken die u moet weten over voeding. Verder bevat het ook enkele leuke en gezonde recepten voor elk moment van de dag.

 

Vanaf de tweede sessie is het mogelijk om vrijblijvend en gratis gebruik te maken van onze cardiotoestellen. Een gezond voedingspatroon combineren met cardio;

een absolute win-win voor uw gezondheid!

Heeft u nog verdre vragen of wilt u graag uw eerste afspraak maken?

Dit kan via een mail naar voedingsadvies.sk@gmail.com 

Sportkinetics Mechelen

Kinesitherapie & Sport Performance

  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon

+32 468 45 90 30