top of page
Header_Home_V2.png

Zoekt u
een bekwame kinesist in Aalst?

Bent u op zoek naar een kinesitherapeut in Aalst met een persoonlijke en actieve aanpak? Sportkinetics in Aalst is er voor iedereen die bereid is om op een actieve manier te revalideren. Bij onze kinesist in Aalst kunt u terecht voor verschillende behandelingen en trainingssessies op maat.

Aanpak van oorzaak blessure

Actieve, sportspecifieke revalidatie van A tot Z

Duurzaam herstel

Vertrouw uw revalidatie toe aan onze kinesist in Aalst 

 

De kinesitherapeuten en sportkinesitherapeuten bij Sportkinetics Aalst zijn gespecialiseerd in het aanpakken van complexe blessures. Via een grondige screening is het onze missie de oorzaak van de blessure te vinden zodat we deze in de revalidatie kunnen aanpakken. Via onze screening leert u ook uw eigen lichaam beter kennen.

 

 

IMG_0188.jpg

Hoe gaan onze kinesisten in Aalst te werk?

Hoewel de kinesitherapeuten extra bijgeschoold zijn in de manuele therapie en sportkinesitherapie ligt onze focus voornamelijk op oefentherapie. Het grote voordeel van een actieve revalidatie zijn de effecten op lange termijn. Deze brengen wij in kaart bij een nieuwe screening na enkele weken. Omdat u niet afhankelijk wordt van uw therapeut en uw lichaam zich aanpast, zorgen wij voor een zo klein mogelijke kans op herval. 

 

Kinesitherapie in Aalst na een operatie

Ook na een orthopedische operatie is Sportkinetics Aalst voor u de ideale plaats om te revalideren. Onze kinesisten in Aalst helpen u van a tot z. Van het leren stappen met krukken tot het hervatten van dagelijkse activiteiten of sporten. Omwille van de langere sessies bij uw kinesitherapeut gaan wij ook voor het sneller herwinnen van uw functies en een uiteindelijk sneller herstel met minder sessies bij de kinesitherapeut.

 

IMG_0101.jpg
Info
Ga voor opnieuw pijnvrij bewegen en contacteer ons

Voor gespecialiseerde kinesitherapie, aangepast aan uw noden, moet u bij onze kinesitherapeut in Aalst zijn. Maak meteen online een afspraak om zelf met kinesitherapie te beginnen. Heeft u nog vragen voor ons over onze kinesitherapie of over onze overige diensten zoals een bikefitting?

 

Voor vragen in verband met een afspraak in Mechelen belt u gerust naar het nummer +32468459030 of stuur een e-mail naar mechelen@sportkinetics.be .

Voor vragen in verband met een afspraak in Aalst belt u gerust naar het nummer +32468283614 of stuur een e-mail naar aalst@sportkinetics.be .

 

Ons gemotiveerde team van kinesitherapeuten helpt u zo snel mogelijk verder.

 

bottom of page