top of page

Kinesitherapie Aalst en Mechelen

IMG_3070.jpeg

De kinesitherapeuten en sportkinesitherapeuten bij Sportkinetics in Mechelen en Aalst zijn gespecialiseerd in het aanpakken van complexe blessures. De oorzaak van de pijn kan dieper liggen dan u zelf denkt. Het is onze missie deze oorzaak te vinden en deze aan te pakken.

Hoewel onze kinesitherapeuten in Aalst en Mechelen extra bijgeschoold zijn in de manuele therapie en sportkinesitherapie ligt onze focus voornamelijk op oefentherapie. Het grote voordeel van een actieve revalidatie zijn de effecten op lange termijn. Omdat u niet afhankelijk wordt van uw kinesitherapeut en uw lichaam zich aanpast, zorgen wij voor een zo klein mogelijke kans op herval. 

Ook na een orthopedische operatie is Sportkinetics voor u de ideale plaats om te revalideren. In ons kinesitherapiecentrum helpen wij u van A tot Z. Van het leren stappen met krukken tot het hervatten van dagelijkse activiteiten of sport. Omwille van langer durende sessies gaan wij ook voor het sneller herwinnen van uw functies en een uiteindelijk sneller herstel in minder sessies.

IMG_1396.png
Teleconsults
bottom of page