top of page
1640614697_tmp_DSCF2587.jpg

Manuele therapie in Mechelen

Voor manuele therapie op maat moet u bij de manueel therapeuten van Sportkinetics te Mechelen zijn. De kinesisten van Sportkinetics zijn gespecialiseerd in het herstellen van de beweeglijkheid van het lichaam. Tijdens de therapie bekijken we het menselijk lichaam als één geheel. In plaats van enkel lokaal de pijn te behandelen, gaan we op zoek naar de oorzaak van uw pijnklachten. We gebruiken manuele therapie om opnieuw pijnvrij te bewegen, waarna we evolueren naar een meer actieve manier van revalideren.

Maak een afspraak bij onze professionals!

Aanpak van de oorzaak van de blessure

Opnieuw pijnvrij bewegen

Duurzaam herstel

functional screening

Wat houdt manuele therapie in Mechelen in?

 

Eerst en vooral bespreekt de manuele therapeut uitgebreid al uw klachten met u. Aan de hand van verschillende flexibiliteit-, mobiliteit- en stabiliteitstesten krijgen we een beter beeld van mogelijke oorzaken van uw pijnklachten. Zo maken we komaf met bewegingsblokkades in het lichaam. Dankzij manuele therapie en revalidatie op maat garanderen we resultaten op korte én lange termijn. Datzelfde geldt bij onze gespecialiseerde oefentherapie.

foto louis.jpg

Boek meteen een afspraak bij onze manuele therapeuten

 

Wilt u zelf de voordelen ervaren van manuele therapie bij Sportkinetics in Mechelen of Aalst? Wilt u zo snel mogelijk pijnvrij door het leven gaan door onze kinesitherapie? Onze specialisten staan dan voor u klaar. Boek online een afspraak, stuur een e-mail naar mechelen@sportkinetics.be of bel naar het nummer +32468459030. Ook kunt u natuurlijk het online contactformulier invullen om te starten.

functional screening, sportscreening, kinesitherapie, kinesist, sportkinesitherapeut
bottom of page