functional screening, sportscreening, kinesitherapie, kinesist, sportkinesitherapeut
3D motion capture, simi aktysis 3D, sport screening, bewegingsanalyse, sportkinesitherapie.

Fietspositionering in Mechelen

Een professioneel uitgevoerde fietspositionering door onze experts in Mechelen maakt hét verschil. Met een fietsmeting door ons team in Mechelen vinden we uw ideale fietshouding, zodat u zorgeloos kan genieten van uw fietsrit. De juiste fiets (en een goede conditie natuurlijk) is één ding, de correcte fietspositie vinden door deze te meten is nog een vak apart. Kortom, laat uw fietspositionering met een gerust hart over aan de specialisten van Sportkinetics in Mechelen.

Maak een afspraak bij onze professionals!

Pijnvrij fietsen

Fietsafstelling op maat

Betere prestaties

Wat is een fietspositionering in Mechelen precies?

 

Onze experts in Mechelen kunnen het niet genoeg benadrukken: hoe beter de positie op de fiets, hoe minden kans op het ontwikkelen van fietsblessures. Wij gaan dan ook graag aan de slag om uw ideale fietspositie te meten. Onze experts analyseren uw lichaamshouding tijdens het fietsen om op die manier uw fietspositie te optimaliseren. De volgende stap is de theorie achter fietspositionering in de praktijk te brengen in ons sport performance centrum in Mechelen. Alle onderdelen van uw fiets worden nauwkeurig afgesteld, van zadel tot schoenplaatjes. Het enige wat u hoeft te doen is fietskledij, fietsschoenen en natuurlijk uw eigen racefiets mee te brengen.

Een fietsmeting voor betere prestaties op een pijnvrije manier

 

De kinesitherapeuten van Sportkinetics, gevestigd in Mechelen, weten perfect op welke aspecten ze moeten letten om uw fiets voor een fietspositionering tot in de puntjes af te stellen. Of u nu amateursporter of professioneel duursporter bent, een fietsmeting maakt het mogelijk om pijnvrij uw grenzen te verleggen. Misschien bent u ook wel nieuwsgierig naar ons sportvoedingsadvies of wilt u uw lichaam beter leren kennen aan de hand van een gespecialiseerde sportkeuring? Bij ons zijn er verschillende methoden voor een optimale prestatie mogelijk.

Man op fiets
Vraag om meer informatie over het meten van uw fietspositie

Bij ons centrum in Mechelen leert u alles over de beste fietshouding en fietspositionering. Bel ons gerust via het nummer +32468459030, stuur een e-mail naar bikefittinsportkinetics@gmail.com of laat uw gegevens achter via het online contactformulier. Wij meten met veel plezier uw fietspositie of fietshouding in Mechelen voor resultaat op korte én lange termijn.

functional screening, sportscreening, kinesitherapie, kinesist, sportkinesitherapeut