top of page
3D motion capture, simi aktysis 3D, sport screening, bewegingsanalyse, sportkinesitherapie.

Sportkeuring in Mechelen

Een sportkeuring, uitgevoerd door onze kinesitherapeuten in Mechelen, is essentieel om uw sportprestaties te verbeteren. Dankzij een gepersonaliseerd programma leert u uw lichaam een stuk beter kennen en heeft u meteen een goed overzicht van de sterke en zwakke punten van uw lichaam. Hoe nauwkeuriger de training op u is afgesteld, hoe beter de prestaties. Een sportonderzoek bij Sportkinetics in Mechelen helpt u niet alleen verder met sportprestaties, het is ook een efficiënte methode om pijnlijke blessures te voorkomen. Lees verder en ontdek onze mogelijkheden voor een sportkeuring in Mechelen zelf!

Maak een afspraak bij onze professionals!

Verbetering prestaties

Trainingsplan op maat

Blessure preventie

functional screening

Wat houdt een sportkeuring in Mechelen in?

 

Tijdens een sportonderzoek in ons sport performance centrum in Mechelen, controleren we of de capaciteiten van uw lichaam voldoende zijn voor de sport die u wilt beoefenen. Wij combineren de allernieuwste technologie met aangepaste testen voor uw sportieve discipline. Na een sportonderzoek in Mechelen verkrijgen we zo meer informatie over bijvoorbeeld:

  • Stabiliteit en flexibiliteit                                

  • Lichaamsbouw                                               

  • Snelheid en sprongvermogen                      

  • Uithoudingsvermogen via lactaatmetingen

Na de sportkeuring in ons centrum in Mechelen vergelijken we uw informatie met de standaard binnen uw discipline. Enkel zo kunnen we een aanpak op maat opstellen om uw prestaties te verhogen! Onze kinesitherapeuten stellen een sportprogramma op maat op en leren u bijvoorbeeld meer over gepast voedingsadvies.

IMG_0031.jpg

Boost uw prestatievermogen en contacteer ons

 

Wilt u meer weten over een sportonderzoek bij Sportkinetics in Mechelen of bent u benieuwd naar de voordelen van een screening? Onze specialisten staan klaar met een antwoord op al uw vragen. Laat uw gegevens achter via het online contactformulier, bel naar het nummer +32468459030 of stuur een e-mail naar mechelen@sportkinetics.be.

functional screening, sportscreening, kinesitherapie, kinesist, sportkinesitherapeut
bottom of page