functional screening, sportscreening, kinesitherapie, kinesist, sportkinesitherapeut
book-cover.jpg

Het belang van sportvoedingsadvies

Wist u dat sportvoedingsadvies uw atletische prestaties een flinke boost kan geven? Zowel duursporters als teamsporters kunnen bij ons centrum in Mechelen terecht voor voedingsadvies op maat. Het is een misverstand dat het eetpatroon van sporters eenzijdig is. Het draait om zoveel meer dan wat u voor, tijdens en na de sportprestatie precies eet. Onze sportvoedingsadviseur in Mechelen analyseert nauwkeurig welk sport- en dieetadvies er van toepassing is op uw profiel en levensstijl.  Lees hieronder verder hoe sportvoedingsadvies jou kan helpen uitzonderlijke prestaties neer te zetten.

Neem contact op met onze professionals!

Verbetering sportprestaties

Voedingsplan op maat

Meer energie

 

Voor sportvoedingsadvies moet u bij ons zijn

 

Sport en voeding is de passie van ons gedreven en enthousiaste team in Mechelen. Bent u aan het trainen voor een belangrijke loopwedstrijd, wielertoernooi of wedstrijd met uw team? Onze sportvoedingsadviseur staat voor u klaar met een aanpak op maat. Door het eetpatroon van sporters aan te optimaliseren, is het mogelijk om prestaties naar een hoger niveau te tillen. Wat eet u best voor het sporten? Hoeveel mag ik juist eten en drinken om te herstellen na een intensieve training? Het zijn vragen waar correct sport- en dieetadvies van onze expert in Mechelen broodnodig is. Wij staan garant voor een wetenschappelijk onderbouwd sportvoedingsadvies voor duursporters. Of wilt u meer weten over een sportprogramma op maat? Of bent u benieuwd naar onze succesverhalen? Ook dan staan we klaar voor u met gepersonaliseerd advies.

Zo gaat onze sportvoedingsadviseur te werk

 

Vertrouw op de sportvoedingsadviseur van Sportkinetics, gevestigd in Mechelen, voor correct sport- en dieetadvies dat aangepast is op uw situatie. De eerste sessie maken we uitgebreid kennis en brengen we uw sportdoelstellingen en lichaamssamenstelling in kaart. Aan de hand van een analyse meten we de aanwezige spiermassa en het totale vetpercentage. U krijgt van ons een zelf geschreven boek met de belangrijkste informatie rond voeding, boordevol tips en recepten. De tweede sessie bespreekt u samen met de sportvoedingsadviseur het individueel opgestelde sportvoedingsadvies.

Bepaal zelf de frequentie

 

Bij ons staat een persoonlijke aanpak steeds voorop. U bepaalt helemaal zelf de frequentie van de opvolgsessies om uw lichaam verder te analyseren en het voedingsadvies, dat wordt samengesteld door ons team in Mechelen, indien nodig aan te passen. Wilt u de persoonlijke aanpak uitbreiden met personal training om uw prestaties nóg verder te verbeteren? Ook dan bent u welkom bij ons. Onze professionele medewerkers staan klaar met advies waar u écht iets aan heeft.

voedingsadvies 2.png

Informeer naar sport -en dieetadvies van ons team in Mechelen

 

De medewerkers van Sportkinetics in Mechelen staan klaar met een antwoord op al uw vragen over sport en voeding. Maak meteen online een afspraak of contacteer ons voor meer informatie over sportvoedingsadvies. Vul het online contactformulier in, bel naar het nummer +32468459030 of stuur een e-mail naar voedingsadviessk@gmail.com. Wij stellen met plezier een voedingsadvies op voor sporters. Ook voor andere vragen over onze mogelijkheden staan wij voor u klaar. Vertrouw op onze kennis en passie voor het vak!

functional screening, sportscreening, kinesitherapie, kinesist, sportkinesitherapeut