top of page
book-cover.jpg

Het belang van sportvoedingsadvies

Wist u dat sportvoedingsadvies de atletische prestaties van uw duursport en teamsport een flinke boost kan geven? Voor voedingsadvies op maat kunnen zowel duursporters als teamsporters terecht bij onze sportvoedingsadviseur in ons centrum in Mechelen. Het is een misverstand dat het eetpatroon van sporters eenzijdig is. Het draait om zoveel meer dan wat sporters voor, tijdens en na de sportprestatie precies eten en hoe het eetpatroon eruit ziet. Onze sportvoedingsadviseur in Mechelen analyseert nauwkeurig welk sport- en dieetadvies er van toepassing is op uw profiel en levensstijl. Lees hieronder verder hoe sportvoedingsadvies jou kan helpen uitzonderlijke prestaties neer te zetten.

Neem contact op met onze professionals!

Verbetering sportprestaties

Voedingsplan op maat

Meer energie

functional screening

Voor sportvoedingsadvies moet u bij ons zijn

 

Onze gemotiveerde en gedreven sportvoedingsadviseur uit Mechelen is gepassioneerd door alles wat met sport en voeding te maken heeft. Heeft u voedingsadvies nodig, omdat u aan het trainen bent voor een duursport of een teamsport, zoals een hardloopwedstrijd of een voetbalmatch? Onze sportvoedingsadviseur staat voor u klaar met een aanpak op maat en een uitgestippeld sportvoedingsadvies. Door het eetpatroon van sporters te optimaliseren, is het mogelijk om prestaties naar een hoger niveau te tillen. Wat eet u best voor het sporten? Hoeveel mag u juist eten en drinken om te herstellen na een intensieve training? Welk voedingsadvies heb ik nodig in enerzijds de duursport en anderzijds de teamsport? Het zijn vragen waar correct sport- en dieetadvies van onze expert in Mechelen broodnodig is. Wij staan garant voor een wetenschappelijk onderbouwd sportvoedingsadvies voor duursporters. Of wilt u meer weten over een sportprogramma op maat? Of bent u benieuwd naar onze succesverhalen? Ook dan staan we klaar voor u met gepersonaliseerd advies.

Zo gaat onze sportadviseur te werk

 

Vertrouw op de sportvoedingsadviseur van Sportkinetics, gevestigd in Mechelen, voor correct sport- en dieetadvies dat aangepast is aan uw situatie. Tijdens de eerste sessie met onze sportvoedingsadviseur worden uw sportdoelstellingen en lichaamssamenstelling in kaart gebracht. Aan de hand van een analyse meet de sportvoedingsadviseur uit Mechelen de aanwezige spiermassa en het totale vetpercentage, om op die manier het juiste sport- en dieetadvies op te stellen. U krijgt van ons een zelf geschreven boek met de belangrijkste informatie rond voeding, boordevol tips, recepten en het juiste sportvoedingsadvies. Tijdens de tweede sessie bespreekt u samen met de sportvoedingsadviseur het individueel opgestelde sportvoedingsadvies.

Bepaal zelf de frequentie

 

Bij ons centrum in Mechelen staat, tijdens het opstellen van het juiste sport- en dieetadvies, een persoonlijke aanpak steeds voorop. U bepaalt helemaal zelf de frequentie van de opvolgsessies om uw lichaam verder te analyseren en het voedingsadvies, dat wordt samengesteld door ons team in Mechelen, indien nodig aan te passen. Onze experts in sport- en dieetadvies voor sporters, stippelen in onze zaak in Mechelen, het perfecte eetpatroon voor u uit. Wilt u het pakket met voedingsadvies voor duursport en teamsport uitbreiden met personal training om uw prestaties nóg verder te verbeteren? Ook dan bent u welkom bij ons. Onze professionele medewerkers staan klaar met advies waar u écht iets aan heeft.

voedingsadvies 2.png

Informeer naar sport -en dieetadvies

 

De medewerkers van Sportkinetics in Mechelen staan klaar met een antwoord op al uw vragen over sport en voeding. Maak meteen online een afspraak of contacteer ons voor meer informatie over sportvoedingsadvies. Vul het online contactformulier in, bel naar het nummer +32468459030 of stuur een e-mail naar voedingsadviessk@gmail.com. Wij stellen met plezier een voedingsadvies en het juiste eetpatroon op voor sporters. Ook voor andere vragen over onze mogelijkheden staat ons sport performance center voor u klaar. Vertrouw op onze kennis en passie voor het vak! Kom zeker ook eens langs in onze zaak in Aalst, voor voedingsadvies op maat!

functional screening, sportscreening, kinesitherapie, kinesist, sportkinesitherapeut
bottom of page