top of page
IMG_0177.jpg

Sport performance in
Sportkinetics Aalst

Met de sport performance trainingen in ons centrum in Aalst, verbetert u gegarandeerd uw sportprestaties. Door middel van een uitgebreide screening brengen wij uw flexibiliteit, stabiliteit, kracht, reactievermogen, sprongvermogen, uithoudingsvermogen en snelheid in kaart. In Sportkinetics Aalst helpen wij u te excelleren u in uw sport en zorgen wij ervoor dat u doeltreffend blessures en klachten vermijdt.

Maak een afspraak bij onze professionals!

Screening naar oorzaak van de klacht

Actieve revalidatie

Duurzaam herstel

functional screening

Verbeter uw sportieve prestaties bij ons centrum in Aalst 

 

Tijdens de sport performance trainingen in Aalst meten we ook uw vetpercentage, spiermassa, viscerale vetwaarde, spierverdeling, metabolische leeftijd, en ga zo maar verder. Wij begeleiden u met de juiste oefentherapie in functie van uw sport en doelen.  Ook zorgen wij dat u een progressief opbouwend oefenprogramma meekrijgt voor thuis. Om de 5 weken bekijken wij uw vooruitgang en passen we bij waar nodig. Daarnaast hoort ook het juiste eetpatroon bij deze trainingen, door middel van een voedingsplan op maat staan wij u hier ook bij. Of u nu een beginnende sportieveling bent of al jaren aan topsport doet, iedereen kan bij ons in Aalst of Mechelen terecht voor een optimalisatie van uw sport performance en een sportprogramma op maat!

functional screening, sportscreening, kinesitherapie, kinesist, sportkinesitherapeut
IMG_0101.jpg

Start nu met trainen

 

Staat u helemaal te poppelen om eraan te beginnen en wilt u graag een afspraak maken in ons sport performance centrum in Aalst? Contacteer onze persoonlijke sportcoaches in Aalst dan snel voor een sport performance training op uw maat via mail aalst@sportkinetics.be of via het telefoonnummer +32468283614.

bottom of page