top of page
IMG_9914_home.jpg

Sportprogramma op maat

Een sportprogramma op maat helpt elke professionele atleet of amateursporter verder bij het verbeteren van de sportieve prestaties. Bij Sportkinetics, ons centrum in Mechelen, kiezen we voor een persoonlijke aanpak. Aan de hand van een uitgewerkt trainingsprogramma op maat is het mogelijk om uw sportieve doelen écht te behalen binnen een bepaalde periode. Wij combineren hightech met kennis en passie voor het vak. Bent u benieuwd hoe we een sportprogramma op maat opstellen? Lees dan snel verder.

Maak een afspraak bij onze professionals!

Screening naar werkpunten

Trainingsplan op maat

Verbetering van sportprestaties

IMG_0031.jpg
functional screening

Behaal uw sportieve doelen met een sportprogramma op maat

 

Eerst en vooral nemen we de eigenschappen van uw lichaam onder de loep via onze screening. Hoe zit het met uw snelheid, stabiliteit en kracht? Hoe flexibel of mobiel bent u en wat zijn uw zwakke punten? Aan de hand van een uitgebreide analyse en uw doelen kunnen we een trainingsprogramma op maat opstellen. Blessurepreventie en prestatieverbetering zijn onze belangrijkste sleutelwoorden. Wist u dat een bikefitting en een sessie personal training ook bijdragen tot een betere sportieve prestatie? Ontdek de uitgebreide mogelijkheden. Samen tillen we uw atletisch vermogen naar een volgend niveau!

functional screening, sportscreening, kinesitherapie, kinesist, sportkinesitherapeut
IMG_0177.jpg

Contacteer ons voor het beste resultaat

 

Neem contact op met de kinesitherapeuten van Sportkinetics, gevestigd in Mechelen, voor een training op maat. Wij staan klaar om u te adviseren. Maak meteen online een afspraak of contacteer ons bedrijf bij vragen. Wij zijn bereikbaar via het online contactformulier, het e-mailadres mechelen@sportkinetics.be of het telefoonnummer +32468459030.

bottom of page