top of page
shutterstock_644215240.jpg

Bikefitting

Een nauwkeurige bikefitting is essentieel voor betere sportprestaties, meer comfort, plezier en een lagere kans op blessures. Van het zadel tot de trappers: genieten van een sportieve fiets vraagt niet voor niets om een perfecte fit.

Bij Sportkinetics, ons sport performance centrum gevestigd in Mechelen, zorgen onze professionals voor een fietsafstelling op maat.

 

Wilt u meer weten over hoe we precies te werk gaan tijdens een bikefitting? Lees dan snel verder over het proces van bike fit.

Kom langs voor een fietsafstelling op maat!

Hoe zit een bikefitting precies in elkaar?

Pijnvrij fietsen

Fietsafstelling op maat

Betere prestaties

Aan de hand van een gepersonaliseerde fietsafstelling bij ons sport performance centrum in Mechelen, analyseren we de positie van uw lichaam tijdens het fietsen, om deze daarna te optimaliseren. Na een uitgebreide beoordeling zorgt onze bikefitter ervoor dat uw fiets helemaal klaar is om optimaal van uw tochten te kunnen genieten. Een dynamische bike fit met camera en zadeldrukmeting geeft ons de kans om de fiets tot in de puntjes af te stellen. De fiets zelf en de schoenplaatjes worden ter plaatste afgesteld tijdens de bikefitting. Kom langs bij Sportkinetics in Mechelen voor een fietsafstelling op maat. Voor een bike fit neemt u onderstaande zaken mee:

  • Fietskledij

  • Fietsschoenen

  • Uw eigen racefiets of mountainbike

Wilt u, naast een bike fit, nog andere manier ontdekken om optimaal te presteren? Lees dan meer over onze screenings en sportvoedingsadvies. Na de bikefitting in ons centrum in Mechelen gaat u naar huis met dé perfecte fietsafstelling. Het is ons doel u pijnvrij te laten genieten van uw sport en om uw sportieve prestaties naar een hoger niveau te tillen. Bent u op zoek naar een gespecialiseerde kinesist die alles weet over uw discipline? Ook dan bent u meer dan welkom bij Sportkinetics.

Man op fiets
Info
Vraag om meer informatie over een bike fit

Kortom, voor een bikefitting op maat, moet u bij ons zijn.

Boek online een afspraak voor een fietsafstelling in ons sport performance center in Mechelen of contacteer ons bedrijf bij vragen.

 

Wij zijn bereikbaar via het nummer +32468459030, of via het online contactformulier 

Sportkinetics biedt bikefittings aan zowel in ons centrum te Mechelen als Aalst.

 

bottom of page