functional screening, sportscreening, kinesitherapie, kinesist, sportkinesitherapeut
3D motion capture, simi aktysis 3D, sport screening, bewegingsanalyse, sportkinesitherapie.

Bikefitting

Een nauwkeurige bikefitting is essentieel voor betere sportprestaties, meer comfort, plezier en een lagere kans op blessures. Van het zadel tot de trappers: genieten van een sportieve fiets vraagt niet voor niets om een perfecte fit. Bij Sportkinetics, ons sport performance centrum gevestigd in Mechelen, zorgen onze professionals voor een fietsafstelling op maat. Wilt u meer weten over hoe we precies te werk gaan tijdens een bikefitting? Lees dan snel verder.

Kom langs voor een fietsafstelling op maat!

Pijnvrij fietsen

Fietsafstelling op maat

Betere prestaties

 

Hoe zit een bikefitting precies in elkaar?

Aan de hand van een gepersonaliseerde fietsafstelling bij ons sport performance centrum in Mechelen, analyseren we de positie van uw lichaam tijdens het fietsen, om deze daarna te optimaliseren. Na een uitgebreide beoordeling zorgt ons team ervoor dat uw fiets helemaal klaar is om optimaal van uw tochten te kunnen genieten. Een dynamische bike fit en meting geeft ons de kans om de fiets tot in de puntjes af te stellen. De fiets zelf en de schoenplaatjes worden ter plaatste afgesteld tijdens de bikefitting. Kom langs bij Sportkinetics in Mechelen voor een fietsafstelling op maat. Het enige wat u hoeft te doen is de volgende zaken meebrengen voor de bike fit:

  • Fietskledij              

  • Fietsschoenen       

  • Uw eigen racefiets

Wilt u ook beter presteren? Lees dan meer over  onze sportkeuring. Na de bikefitting bij ons centrum in Mechelen gaat u naar huis met dé perfecte fietsafstelling. Het is ons doel u pijnvrij te laten genieten van uw sport en om uw sportieve prestaties naar een hoger niveau te tillen. Bent u op zoek naar een gespecialiseerde kinesist die alles weet over uw discipline? Ook dan bent u meer dan welkom bij Sportkinetics.

Vraag om meer informatie over een bike fit

Kortom, voor een bikefitting op maat, moet u bij ons zijn. Boek online een afspraak voor een fietsafstelling in Mechelen of contacteer ons bedrijf bij vragen. Wij zijn bereikbaar via het nummer +32468459030, via het online contactformulier of via het e-mailadres bikefittingsportkinetics@gmail.com

functional screening, sportscreening, kinesitherapie, kinesist, sportkinesitherapeut
Man op fiets