top of page
IMG_0101.jpg

Raadpleeg een kinesist voor uw rugpijn

Bent u op zoek naar een getrainde kinesist die u kan helpen met pijn aan uw rug? Dan zit u goed bij de professionals van Sportkinetics, gevestigd in Mechelen. Met de juiste behandeling op maat kunt u opnieuw pijnvrij genieten van dagelijkse activiteiten. Onze kinesist stelt een persoonlijk plan op om de pijn aan uw rug zo snel mogelijk te verlichten. Lees verder en ontdek in welke situaties onze kinesist uw rugpijn kan verhelpen.

Maak een afspraak bij onze professionals!

Screening naar oorzaak van de rugpijn

Actieve en sportspecifieke revalidatie op maat

Duurzaam herstel

functional screening

Vertrouw op onze kinesist tijdens problemen met uw rug

 

Een overbelasting tijdens het sporten, een te lang aangehouden houding of trauma kunnen bijvoorbeeld aan de basis liggen van rugpijn. De kinesisten van ons team weten van aanpakken wanneer u last heeft van een pijnlijke rug. Onderstaande vormen van rugpijn zijn voorbeelden van vaak voorkomende aandoeningen in of rond de lendenwervelkolom:

  • Acute lage rugpijn: overbelasting of een plotse beweging kan zorgen voor acute pijn aan de lage rug. Het is de rol van de kinesist om de specifieke oorzaak van de pijn in uw rug te bepalen én aan te pakken.

  • Chronische lage rugpijn: gespannen rugspieren, overdruk op de facetgewrichten of tussenwervelschijven van de lage rug zorgen voor een pijnlijke stijfheid. Indien deze pijn langer dan drie maanden aanhoudt dan spreken we van chronische lage rugpijn.

  • Discus hernia: is er schade aan de structuur tussen twee wervels? Door compressie en ontsteking kan de omliggende zenuwwortel onder druk komen, met zeurende en of schietende pijn tot gevolg.

Ons team kinesisten bekijkt welke oefeningen en behandelingen er nodig zijn om komaf te maken met uw vervelende rugpijn. Heeft u last van een pijnlijke nek of problemen met uw knie? Maakt u zich geen zorgen, ook dan staan we klaar om u te helpen.

Neem contact op met ons team

 

Reken op de aanpak van onze kinesist in Mechelen om de problemen aan uw rug te verhelpen én voorkomen. Maak meteen online een afspraak of contacteer ons bij vragen. Wij zijn bereikbaar via het contactformulier, via het e-mailadres mechelen@sportkinetics.be of via het telefoonnummer +32468459030.

functional screening, sportscreening, kinesitherapie, kinesist, sportkinesitherapeut
foto louis.jpg
bottom of page