top of page
Foto mobilisatie heup.png

Raadpleeg een kinesist voor uw kniepijn

Een professioneel kinesist is exact wat u nodig heeft als u last heeft van problemen met uw knie. Is er sprake van overbelasting, heeft u problemen met buigen en strekken of is er schade aan een van de ligamenten of kraakbeen? Bij Sportkinetics, gevestigd in Mechelen, staat een bekwame kinesist klaar om u te helpen met allerlei knieproblemen. Wij zorgen ervoor dat u de stabiliteit terugvindt en weer pijnvrij kunt genieten.

Maak een afspraak bij onze professionals!

Screening naar oorzaak van de klacht

Actieve, sporstspecifieke revalidatie van A tot Z

Duurzaam herstel

functional screening

Onze kinesist helpt u verder met problemen aan uw knie

 

Problemen met uw knie zijn verleden tijd door de gespecialiseerde aanpak van onze kinesist. Zo geniet u meteen weer van sporten, werken of gewoon een dagje weg met het gezin. Onderstaande problemen aan de knie behoren tot de expertise van onze kinesist:

  • Chondromalacie van de patella: ondervindt u last tijdens diepe buigingen? Een overdreven sportprestatie of trauma kan zorgen voor een overbelasting van het kraakbeen achter de knieschijf.

  • Kruisbandscheur: een gescheurde kruisband zorgt voor een instabiel gevoel, een lage beweeglijkheid en vaak een gezwollen knie. Overstrekking en of een verdraaiing liggen aan de basis van kruisbandscheuren.

  • Iliotibiaal frictiesyndroom: deze blessure, ook wel lopersknie genoemd, ontstaat door fricties van de pees tegen het beenderig uitsteeksel aan de buitenkant van de knie. We zien dit bij activiteiten met herhaald plooien en strekken van de knie zoals joggen en fietsen.

  • Scheur in de meniscus: stekende pijn tijdens specifieke bewegingen zijn kenmerkend voor een scheur in de meniscus. Dat is meestal het gevolg van een overdreven rotatie of impact ter hoogte van de knie.

  • Jumpers knee: overbelasting zorgt voor minuscule scheurtjes in de pees van de patella.

Kortom, bij Sportkinetics in Mechelen kunt u terecht voor allerlei knieproblemen. Onze getrainde kinesist gaat professioneel aan het werk om de belasting van uw knie zo efficiënt mogelijk te verlichten. Heeft u last van uw rug? Of heeft u pijn in de nek? Ook dan bent u bij ons welkom voor een behandeling op maat.

Maak meteen een afspraak

 

Onze kinesist staat klaar voor elke klant met kniepijn. Vraag gerust om meer informatie of maak meteen een afspraak online. U kunt ons contacteren via het online contactformulier, het telefoonnummer +32468459030 of het e-mailadres mechelen@sportkinetics.be. Kom zeker ook eens langs in ons centrum in Aalst.

functional screening, sportscreening, kinesitherapie, kinesist, sportkinesitherapeut
foto axel website.jpg
bottom of page