top of page
IMG_0177.jpg

Raadpleeg een kinesist voor uw nekpijn

De juiste kinesist kan u helpen om vervelende problemen met uw nek te verhelpen. Voor de professionals van Sportkinetics, gevestigd in Mechelen, is het belangrijk dat u opnieuw geniet van het leven. Of u nu een topatleet bent of nog nooit aan sport heeft gedaan, onze kinesist weet van diverse aanpakken wanneer u last heeft van pijn aan uw nek. Wij zorgen voor een doeltreffende behandeling op maat.

Maak een afspraak bij onze professionals!

Screening naar oorzaak van de klacht

Actieve revalidatie

Duurzaam herstel

functional screening

Onze kinesist maakt komaf met uw nekpijn

 

Een slechte houding, een foute beweging tijdens het sporten of een ongeval zijn slechts enkele oorzaken van last in de nek. Onze getrainde kinesisten hebben genoeg kennis van het vak om uw nekproblemen zo snel mogelijk op te lossen. Denkt u hierbij aan:

  • Mechanische nekpijn: hierbij is het belangrijk om de nek opnieuw te mobiliseren, een slechte houding te corrigeren en de spierbalans in en rond de nek te herstellen.

  • Cervicale radiculopathie: situeert de pijn zich in de nek én arm of enkel de arm? Een geknelde zenuwwortel kan aan de basis liggen van dit type ongemak.

  • Cervicogene hoofdpijn: de bovenste nekwervels en spieren kunnen voor hoofdpijn zorgen vanuit de nek.

Een kinesist situeert de moeilijkheden in uw nek en bekijkt welke oefeningen u soelaas kunnen bieden. Heeft u eerder last van een pijnlijke rug? Of heeft u hulp nodig met knieproblemen? Ook dan helpen wij u graag verder.

functional screening, sportscreening, kinesitherapie, kinesist, sportkinesitherapeut
IMG_0101.jpg

Profiteer van een behandeling op maat en contacteer ons

 

Onze kinesist verlicht de pijn in uw knie en maakt de kans op herval zo klein mogelijk. Onze kinesist in Mechelen en Aalst staat klaar om u te helpen zorgeloos door het leven te gaan, zonder nekpijn. Laat uw gegevens achter via het online contactformulier, stuur een e-mail naar mechelen@sportkinetics.be of bel naar het nummer +32468459030. Natuurlijk kunt u ook meteen online een afspraak maken.

bottom of page