top of page
IMG_9914_home.jpg

Revalidatie van een meniscusscheur

Voor een revalidatie van een meniscusscheur kunt u terecht bij onze professionals. Een rotatie of verkeerde beweging van de knie kan zorgen voor een kenmerkende stekende pijn bij specifieke bewegingen. Letsel aan de meniscus gaat gepaard met een geblokkeerd gevoel in de kniegewrichten. De belangrijkste focus tijdens de revalidatie van een gescheurde meniscus ligt op het opnieuw pijnvrij belasten van de knie.

Maak een afspraak bij onze professionals

Revalidatie van A tot Z

Sportspecifieke revalidatie

Duurzaam herstel

functional screening

Wat doen we precies tijdens de revalidatie van een meniscusscheur?

 

Een juiste revalidatie is van vitaal belang na het chirurgisch hechten van de meniscusscheur. Door middel van de revalidatie van uw meniscusscheur streven de professionals van Sportkinetics, gevestigd in Mechelen, ernaar dat u zo snel mogelijk weer pijnvrij van het leven geniet. Eerst en vooral is het belangrijk om de spieren rond de knie opnieuw te activeren en de beweeglijkheid te herstellen. Als tweede onderdeel van de revalidatie van uw meniscusscheur wordt er gekeken naar het herstel van sportieve activiteiten. De getrainde kinesisten van Sportkinetics in Mechelen stellen een gepaste behandeling op maat op.

foto axel website.jpg

Maak een afspraak en start met revalideren

 

Tijdens de revalidatie van uw meniscusscheur gebruiken we onze uitgebreide kennis en jarenlange ervaring. Start meteen met revalideren en leg online een afspraak vast. Wilt u eerst wat meer informatie over onze aanpak? Vul dan het online contactformulier in of bel naar het nummer +32468459030 of stuur een e-mail naar mechelen@sportkinetics.be. Kom ook gerust eens langs in ons centrum in Aalst of Mechelen. 

functional screening, sportscreening, kinesitherapie, kinesist, sportkinesitherapeut
bottom of page