functional screening, sportscreening, kinesitherapie, kinesist, sportkinesitherapeut
IMG_9914_home.jpg

Zoekt u een sportkinesist?

Zoek niet langer naar een sportkinesist, want de professionals van Sportkinetics in Mechelen staan voor u klaar. Wat uw sportblessure ook is, onze sportkinesitherapeut doet er alles aan om u opnieuw pijnvrij van uw sport te laten genieten. Een belangrijk onderdeel voor onze sportkine is de screening, we gaan op zoek naar de onderliggende oorzaak van uw blessure en leren u uw lichaam beter begrijpen. Aan de hand van gradueel opbouwende oefentherapie en herhaald testen verkleinen we de kans op herval zoveel mogelijk. Of u nu een professioneel atleet of amateursporter bent, elke sporter kan bij ons terecht voor sportkinesitherapie op maat.

Maak een afspraak bij onze professionals!

Aanpak van oorzaak blessure

Actieve, sportspecifieke revalidatie van A tot Z

Duurzaam herstel

 

Wat zijn de specialisaties van onze sportkinesist?

 

Complexe blessures oplossen via het aanpakken van hun oorzaak, dat is onze grote sterkte. Dag na dag is het onze missie om uw lichaam zo efficiënt mogelijk te helpen revalideren. De kracht van Sportkinetics Mechelen is de combinatie van wetenschappelijke kennis met de ervaring en passie voor sport en oefentherapie. Schakel meteen onze sportkinesitherapeut in, wat uw sportblessure ook moge zijn.

 

Sportkinesitherapie voor een verbetering van uw sportieve prestaties

 

Onze sportkinesitherapeuten waren voordien actief bij toonaangevende revalidatiecentra zoals Move to Cure van Lieven Maesschalck en Isokinetic in Londen. Ze hebben vele topsporters begeleid naar hun terugkeer naar de top. Een sportkinesist van ons sport performance centrum streeft naar een complete revalidatie waar uw sportieve prestaties verbeteren op een pijnvrije manier. Ook indien u graag meer wilt weten over de behandeling van sportblessures, manuele therapie, sportvoedingsadvies of een sportprogramma op maat, bij Sportkinetics bent u aan het juiste adres.

Afbeelding sporter.png

Ga voor opnieuw pijnvrij sporten en contacteer ons

 

Voor gespecialiseerde kinesitherapie, aangepast aan uw sport, moet u bij Sportkinetics in Mechelen zijn. Maak meteen online een afspraak om zelf met sportkine te beginnen. Heeft u nog vragen voor ons, over bijvoorbeeld onze overige diensten zoals fietspositionering? Bel dan gerust naar het nummer +32468459030, stuur een e-mail naar mechelen@sportkinetics.be of laat uw gegevens achter via het gebruiksvriendelijke online contactformulier. Onze sportkinesisten helpen u zo snel mogelijk verder.

functional screening, sportscreening, kinesitherapie, kinesist, sportkinesitherapeut
IMG_0101.jpg