top of page
Header_Home_V2.png

Zoekt u
een bekwame
sportkinesist?

Zoek niet langer naar een sportkinesist, want de professionals van Sportkinetics in Mechelen staan voor u klaar. Wat uw sportblessure ook is, onze sportkinesitherapeut doet er alles aan om u opnieuw pijnvrij van uw sport te laten genieten.

Aanpak van oorzaak blessure

Actieve, sportspecifieke revalidatie van A tot Z

Duurzaam herstel

Een belangrijk onderdeel voor onze sportkine is de screening, we gaan op zoek naar de onderliggende oorzaak van uw blessure en leren u uw lichaam beter begrijpen. Aan de hand van gradueel opbouwende oefentherapie en herhaald testen verkleinen we de kans op herval zoveel mogelijk. Elke sporter kan bij ons terecht voor sportkinesitherapie op maat, of u nu een professioneel atleet of amateursporter bent.

Maak een afspraak bij onze professionals!

IMG_0188.jpg

Wat zijn de specialisaties

van onze sportkinesist?

 

Complexe blessures oplossen via het aanpakken van hun oorzaak, dat is de grote sterkte van onze sportkinesitherapeut. Door middel van doeltreffende sportkinesitherapie is het dag na dag onze missie om uw lichaam zo efficiënt mogelijk te helpen revalideren. De kracht van onze sportkinesitherapie is de combinatie van wetenschappelijke kennis met de ervaring en passie voor sport en oefentherapie. Schakel meteen onze sportkinesitherapeut in, wat uw sportblessure ook moge zijn. U wilt natuurlijk zo lang mogelijk genieten van uw hobby en uw sport, daarom is een begeleiding door onze sportkinesist exact wat u nodig heeft!

 

Sportkinesitherapie voor een verbetering van uw sportieve prestaties

 

Onze sportkinesitherapeuten waren voordien actief bij toonaangevende revalidatiecentra zoals Move to Cure van Lieven Maesschalck en Isokinetic in Londen. Ze hebben vele topsporters begeleid met hun terugkeer naar de top. Een sportkinesist van ons sport performance centrum streeft naar een complete revalidatie waar uw sportieve prestaties verbeteren op een pijnvrije manier. Wilt u, naast informatie over onze sportkine, ook graag meer wil weten over de behandeling van sportblessures, manuele therapie, sportvoedingsadvies of een sportprogramma op maat? Bij onze sportkinesitherapeut bent u steeds aan het juiste adres.

 

IMG_0101.jpg
Info
Ga voor opnieuw pijnvrij sporten en contacteer ons

Voor gespecialiseerde sportkinesitherapie, aangepast aan uw noden, moet u bij onze sportkinesitherapeut in Mechelen of Aalst zijn. Maak meteen online een afspraak om zelf met sportkine te beginnen. Heeft u nog vragen voor ons over onze sportkinesitherapie of over onze overige diensten zoals een bikefitting?

 

Voor vragen in verband met een afspraak in Mechelen belt u gerust naar het nummer +32468459030 of stuur een e-mail naar mechelen@sportkinetics.be .

Voor vragen in verband met een afspraak in Aalst belt u gerust naar het nummer +32468283614 of stuur een e-mail naar aalst@sportkinetics.be .

 

Ons gemotiveerde team van kinesitherapeuten helpt u zo snel mogelijk verder.

 

bottom of page