top of page
1640614870_tmp_DSCF2595.jpg

Kinesitherapeut in Mechelen

Bent u op zoek naar een kinesitherapeut in Mechelen met een persoonlijke aanpak? Sportkinetics is er voor iedereen die bereid is om op een actieve manier te revalideren. Bij onze kinesist in Mechelen kunt u terecht voor verschillende behandelingen en trainingssessies op maat. Tijdens onze kinesitherapie in Mechelen is de eerste bekommernis dat u weer pijnvrij door het leven gaat. Kortom, voor kinesitherapie zit u goed bij onze kinesist in Mechelen.

Maak een afspraak bij onze professionals!

Aanpak van oorzaak van de klacht

Actieve, sportspecifieke revalidatie van A tot Z

Duurzaam herstel

functional screening

Wat kan onze kinesitherapeut in Mechelen voor u doen?

 

Ons team van getrainde kinesisten staat voor u klaar in ons sport performance centrum en kinesistenpraktijk in Mechelen. Onze kinesitherapeut helpt u graag verder in onze kinesistpraktijk in Mechelen, wanneer een letsel of pijn u belet om te doen wat u graag doet. We zetten graag even op een rijtje wat onze kinesist uit Mechelen zoal voor u kan doen:

  • Als u de wil heeft om terug actief te worden, helpen onze kinesitherapeuten in Mechelen u graag. We helpen u niet alleen terug de dingen te doen die u voorheen kon. We zullen tijdens onze kinesitherapie in Mechelen ook preventief te werk gaan, zodat u dezelfde of andere blessures zal voorkomen. Een blessure biedt de ideale opportuniteit om uw lichaam beter te laten functioneren en bewegen dan eerder het geval was.

  • Bij Sportkinetics, onze kinesistpraktijk in Mechelen, stopt onze aanpak niet na het herstellen van uw functies aan de hand van kinesitherapie. Via onze screening bekijken we uw progressie en naargelang uw doelstelling stellen we aanpak op maat op.

  • Hoe zit het juist met de timing? Gezien de sessies kinesitherapie langer duren dan bij een traditionele kinesitherapeut of sportkinesitherapeut, is het mogelijk dat er ook minder nodig zullen zijn op onze locatie in Mechelen.

U leest het zelf, vertrouw op onze kwaliteiten als kinesitherapeut in Mechelen en merk zelf het verschil in onze kinesistpraktijk. Wat uw wensen ook zijn, wij staan in onze kinesistpraktijk in Mechelen klaar om u verder te helpen met een sportkeuring, revalidatie, manuele therapie, fietspositionering, oefentherapie en meer. Wilt u graag de mogelijkheden van kinesitherapie in Mechelen bespreken? Ontdek onze contactmogelijkheden hieronder.

foto axel website_edited.jpg

Contacteer onze kinesitherapeut in Mechelen

 

Wij zorgen in onze kinesistpraktijk ook voor een optimale begeleiding bij het voorbereiden op het nieuwe seizoen! Denk bijvoorbeeld aan het lopen van een start-2-run-programma, een 10-miles of marathon. Ongeacht uw niveau of doelstelling helpen wij u in onze kinesistpraktijk graag bij het opstellen van uw ideale trainingsschema. Boek een afspraak in onze praktijk in Mechelen en haal resultaat. Heeft u nog vragen over kinesitherapie bij ons in Mechelen? Stuur een e-mail naar mechelen@sportkinetics.be, bel naar het nummer +32468459030 of laat uw gegevens achter via het handige online contactformulier. Sinds kort hebben wij overigens ook een vestiging geopend in Aalst!

functional screening, sportscreening, kinesitherapie, kinesist, sportkinesitherapeut
IMG_0101.jpg
bottom of page