top of page
1640614870_tmp_DSCF2595.jpg

Kinesist voor sportblessures

Bent u op zoek naar een gespecialiseerde kinesist die u helpt met sportblessures? Bij Sportkinetics, gevestigd in Mechelen en Aalst, helpen wij u graag verder met een sportrevalidatie op maat. Zo leert u niet alleen uw eigen lichaam beter kennen, maar wordt ook de weg naar optimale sportprestaties een stuk korter. Onze sportkinesitherapeuten weten alles over ingewikkelde blessures en gaan efficiënt op zoek naar de achterliggende oorzaak van uw sportblessure. Ontdek hoe onze kinesist komaf maakt met uw pijnlijke sportblessures en streeft naar een complete sportrevalidatie met resultaat op de korte én lange termijn.

Maak een afspraak bij onze professionals!

Screening naar de oorzaak van de blessure

Actieve, sportspecifieke revalidatie op maat

Duurzaam herstel

functional screening

Zo gaat onze kinesist aan de slag met uw sportblessures

 

Om sportblessures te behandelen, legt onze kinesist vooral de focus op oefentherapie. Via progressief opbouwende oefentherapie gevolgd door sportspecifieke sessies op de piste, voetbalveld of tennisterrein zorgen wij voor een zo compleet mogelijke revalidatie. Voor u het weet behaalt u hetzelfde atletisch niveau als voordien. Niet enkel sportrevalidatie, ook de revalidatie na een orthopedische operatie behoort tot het takenpakket van onze kinesist die gespecialiseerd is in het aanpakken van sportblessures. Onze professionals zorgen ervoor dat u opnieuw pijnvrij sport en van het leven geniet! Misschien wilt u wel meer weten over professionele fietspositioneringen? Of bent u op zoek naar betrouwbaar sportvoedingsadvies? Ook dan staan we voor u klaar.

IMG_0031.jpg
functional screening, sportscreening, kinesitherapie, kinesist, sportkinesitherapeut
IMG_0177.jpg

Vraag gerust om meer informatie

 

Wilt u graag meer weten over de mogelijkheden van sportrevalidatie? Voor de behandeling van sportblessures door onze kinesist, neem u gerust contact met ons op. Maak online een afspraak, vul het online contactformulier in, bel naar het nummer +32468459030 of stuur een e-mail naar mechelen@sportkinetics.be. Wij helpen u met alle plezier verder.

bottom of page