top of page
shutterstock_644215240.jpg

Bikefitting Aalst

Voor een bikefitting op maat bent u welkom in ons centrum in Aalst of in Mechelen. Bij Sportkinetics in Aalst en Mechelen werken gedreven kinesitherapeuten die met veel plezier voor de juiste fietsafstelling zorgen. Wij geloven er namelijk in dat een juiste fietshouding verdere blessures en problemen vermijdt. Lees hieronder meer over bikefitting en de juiste fietshouding.

Wilt u meer weten over hoe we precies te werk gaan tijdens een bikefitting? Lees dan snel verder over het proces van bike fit.

Kom langs voor een fietsafstelling op maat!

Hoe zit een bikefitting precies in elkaar?

Pijnvrij fietsen

Fietsafstelling op maat

Betere prestaties

Tijdens de bikefitting in ons centrum in Aalst analyseren we in detail uw houding tijdens het fietsen. Vervolgens worden uw fiets en schoenplaatjes bij ons in Aalst correct afgesteld, door middel van een doorgronde dynamische fietsafstelling met de nieuwste technologie. Onze kinesisten uit Aalst zorgen ervoor dat u weer optimaal kan genieten van uw tochten. 

U dient mee te nemen:

  • Fietskledij

  • Fietsschoenen

  • Uw eigen racefiets of mountainbike

Wilt u, naast een bike fit, nog andere manier ontdekken om optimaal te presteren? Lees dan meer over onze screenings en sportvoedingsadvies. Na de bikefitting in ons centrum in Aalst gaat u naar huis met dé perfecte fietsafstelling. Het is ons doel u pijnvrij te laten genieten van uw sport en om uw sportieve prestaties naar een hoger niveau te tillen. Bent u op zoek naar een gespecialiseerde kinesist die alles weet over uw discipline? Ook dan bent u meer dan welkom bij Sportkinetics.

Man op fiets
Info
Vraag om meer informatie over een bike fit

Kortom, voor een bikefitting op maat, moet u bij ons zijn.

Boek online een afspraak voor een fietsafstelling in ons sport performance center in Mechelen of contacteer ons bedrijf bij vragen.

 

Wij zijn bereikbaar via het nummer +32468459030, of via het online contactformulier 

Sportkinetics biedt bikefittings aan zowel in ons centrum te Mechelen als Aalst.

 

bottom of page